Duurzaam schoonmaken met oog voor milieu, cliënt en medewerker

van totaal € 50.000 (3%)
Nog te gaan

 

Schoonmaken zonder schoonmaakmiddelen?

En met veel minder water?

 

Dat kan!

 

Voor schoonmaken met microvezeldoekjes heb je veel minder water nodig en bijna geen schoonmaakmiddelen meer. Dat betekent minder aanschaf, vervoer, gebruik en afvoer van schoonmaakmiddelen en dus minder vervuiling van het oppervlaktewater en de lucht.

Met de aanschaf van kwalitatief goede microvezeldoekjes maken we dus duurzamer schoon dan nu, en… ze maken ook nog eens makkelijker schoon. Beter dus voor de gezondheid van onze interieurverzorgers.

Nu schoonmaken ook veiliger wordt, willen we ook onze cliënten -die bij de schoonmaakdienst willen werken- gaan opleiden en werk aanbieden.

We gaan in Zwammerdam en Nieuwveen in 36 woningen met dit project aan de slag. Hiervoor zijn wel spullen nodig en daarvoor hebben we jouw hulp nodig!

Doneer, en help ons milieubewuster bezig te zijn met microvezeldoekjes en steeds betere werkomstandigheden te creëren voor onze medewerkers en cliënten!

 

Meer informatie

De interieurverzorgers werken bij services facilitair en dragen zorg voor schone woningen, dagbestedingslocaties en andere gebouwen op landgoed Hooge Burch in Zwammerdam en landgoed Ursula in Nieuwveen.

Op landgoed Ursula vind je theehuis Villa Kakelbont, kinderboerderij De Schaapskooi, bakkerij Koekje van Eigen Deeg, tuincentrum De Olifant en cadeauwinkel ‘t Spinneweb. Op landgoed Hooge Burch vind je de cadeauwinkel in het dagactiviteitencentrum DAC, kinderboerderij De Stal en Grand Café De Haven. In De Haven is een permanente tentoonstelling over het Romeinse erfgoed Nigrum Pullum, een klein grensfort (castellum) uit het jaar 47 AD.

Kijk op de website van Ipse de Bruggen voor meer informatie over de locaties.

*Donateurs van dit project die € 75,= of meer doneren, bedanken we met een traktatie. Om je bedankje te bekostigen, ontvang je een cadeaukaart die je ook bij andere winkels en horecagelegenheden van Ipse de Bruggen en in onze webshop kunt gebruiken.

 

Afdeling Duurzaamheid Ipse de Bruggen

duurzaamheid@ipsedebruggen.nl

Koffie met wat lekkers voor 2 pers.

Als dank voor deze donatie ben je welkom bij theehuis Villa Kakelbont waar we je trakteren* op koffie met beroemde appeltaart voor twee personen.

Koffie met wat lekkers voor 2 pers. en een ijsje voor de kleintjes!

Als dank voor deze donatie ben je welkom bij theehuis Villa Kakelbont op landgoed Ursula, waar we je trakteren* op koffie met beroemde appeltaart voor twee personen, plus een ijsje (of iets vergelijkbaars) voor de kleintjes!

Verse lunch voor 2 pers.

Als dank voor deze donatie ben je welkom bij Grand Café De Haven op landgoed Zwammerdam, waar we je trakteren* op een lunch voor twee personen.

Koffie met wat lekkers 2 pers. + een cadeaukaart

Als dank voor deze donatie ben je welkom bij theehuis Villa Kakelbont op landgoed Ursula, waar we je trakteren* op koffie met beroemde appeltaart voor twee personen, plus een Ipse de Bruggen cadeaukaart t.w.v. €15,-!

Verse lunch voor 4 pers.

Als dank voor deze donatie ben je welkom bij Grand Café De Haven op landgoed Zwammerdam, waar we je trakteren* op een lunch voor vier personen.

Cadeaukaart

Als dank voor deze donatie willen we je een cadeaukaart* t.w.v. €45,- toesturen.

Cadeaukaart

Als dank voor deze donatie willen we je een cadeaukaart* t.w.v. €75,- toesturen.

Aanrader

Rondleiding (VROEGE VOGELS)

Als dank voor je donatie willen wij je een rondleiding aanbieden op één van de twee landgoederen (Ursula te Nieuwveen of Hooge Burch te Zwammerdam), met praktijkvoorbeelden over gespecialiseerde schoonmaak in de VG-sector, inclusief koffie met gebak voor maximaal zes personen in De Haven of Villa Kakelbont. - Mogelijkheden in overleg

Nog 3 beschikbaar 

Rondleiding (REGULIER)

Als dank voor je donatie willen wij je een rondleiding aanbieden op één van de twee landgoederen (Ursula te Nieuwveen of Hooge Burch te Zwammerdam), met praktijkvoorbeelden over gespecialiseerde schoonmaak in de VG-sector, inclusief koffie met gebak voor maximaal zes personen in De Haven of Villa Kakelbont. - Mogelijkheden in overleg

Nog 5 beschikbaar 

Rondleiding (LATE VOGELS)

Als dank voor je donatie willen wij je een rondleiding aanbieden op één van de twee landgoederen (Ursula te Nieuwveen of Hooge Burch te Zwammerdam), met praktijkvoorbeelden over gespecialiseerde schoonmaak in de VG-sector, inclusief koffie met gebak voor maximaal zes personen in Villa Kakelbont of de Haven. - Mogelijkheden in overleg

Nog 5 beschikbaar